fbpx

Kandidater

Aarhus Jobcenter

Det er nemt og gratis at deltage


Potential in Action er et efterspurgt forløb, og vores lokale afdelinger starter normalt hold 4-10 gange om året.

For at kunne deltage i Potential in Action, skal du blot:

  • Have en akademisk grad fra et universitet
  • Være ledig og tilmeldt jobcenteret

Kan du sige tjek til ovenstående? Så kontakt os og bliv skrevet op til vores næste hold. Den endelige deltagerliste udarbejdes i samarbejde med dit relevante jobcenter, og der er generelt gode muligheder for at deltage. Vi har også god erfaring med at optage professionsbachelorer – kontakt os bare, hvis du er interesseret i forløbet som PBA.

Få information om næste holdstart

“Hos Add Value oplevede jeg sparring, der er individuel, og som ikke bare var samme smøre som hos andre i jobsøgningsmøllen. Gennem et stærkt projekt hos Baby Dan fik jeg sat mine kompetencer i spil, boostet selvtilliden og projekterfaring på CV’et. I et team på fire arbejdede vi intenst med Baby Dans forhold til slutkunderne og omsatte vores akademiske viden til et praktisk, konkret og resultatorienteret løsningsforslag, som bringer Baby Dan tættere på slutkunden.”
Kristina Ekkelund Jensen
Civilingeniør og MSc i Industriel Design

Det praktiske


Vi starter hold op flere gange om året, så mulighederne for at deltage er gode. Typisk starter vi et hold op med 20 deltagende akademikere, som så i løbet af introugerne fordeles på fire teams af fem deltagere. De fire teams sendes efterfølgende ud i fire forskellige virksomheder for at løse hver deres case. Deltagerne får mulighed for at høre de forskellige virksomheder præsentere deres case og prioritere, hvor de helst vil hen. Vi tager desuden hensyn til din faglige og personlige profil samt virksomhedens behov, når vi matcher case og kandidat.

Det vigtigste mål med projektet er, at dig og dine teammedlemmer kommer i job. Derfor har du fri en dag om ugen til at skrive ansøgninger. Hvis et medlem af teamet får job undervejs, træder denne person ud af teamet. Af den grund går vi altid efter, at teamet indeholder fem kandidater – så kan projektet godt fuldføres, selv hvis en eller to skulle komme i job undervejs.


Kom med på næste hold!


Vi søger løbende nyuddannede akademikere i Aarhus til vores forskellige teams og sørger for et godt match mellem case og kandidat. Vil du være en del af et team, næste gang vi starter hold i Aarhus? Så tag kontakt til os eller Jobcenter Aarhus.

Du er også meget velkommen til at henvende dig til vores konsulent, hvis du først vil høre mere om forløbet.

 

Kontakt Add Value


Tanja Nørrelund Jensen
Konsulent

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: +45 51 89 30 89

Kontakt Jobcenter Aarhus


Mari-Anne Christoffersen på +45 51 57 58 65 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Att. Mari-Anne

Lisbeth Kaae Holm på +45 51 57 59 33 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Att. Lisbeth

Kontakt os


Morten Tange

Ejer

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf: +45 20 78 44 24

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Add Value og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA