fbpx

Læs vores indlæg i Politikens karrieretillæg

Politiken har været i dialog med vores kommercielle direktør Gitte Astrup Melgaard i deres seneste karrieretillæg med fokus på ledelse.

Gitte bliver her interviewet omkring de forskellige ledelsesmæssige spørgsmål, der knytter sig til forandringsprocesser - herunder lederens selvindsigt, adfærd og bidrag til forskellige lederteams. Især sidstnævnte er en vigtig brik i forandringer, og særligt mange topledergrupper fungerer dårligt og lægger på den måde hindringer i vejen for det strategiske arbejde og for en mere effektiv eksekvering på nye initiativer.

Gitte runder også muligheden for at tænke forandringsprocesser nedefra og op samt nødvendigheden af at kortlægge de individuelle lederes kerneværdier og drivers. Det forbedrer både den individuelle performance samt samarbejdet med lederkollegaerne.

Kontakt Gitte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om vores arbejde med at implementere forandringer gennem bedre ledelse.

Du kan også læse mere om vores tilgang til ledelse eller se nærmere på vores Executive Coaching, der udvikler den enkelte leders performance og samtidig gør hende eller ham til en stærkere bidragsyder i et lederteam eller en forandringsproces.

Kontakt os


Morten Tange

Ejer

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf: +45 20 78 44 24

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Add Value og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA